AutoGlasmanden.dk – Vi kommer til dig!

Reparation af stenslag i forruden

Før eller siden vil stort set alle bilister komme ud for situationen, hvor der høres et slag mod forruden, og der efterfølgende kan ses et mønster af revner eller en større krakelering i forruden. Et stenslag kan opstå i alle trafikale sammenhænge, hvor der er tæt kørsel.

Har du fået et stenslag, skal du hurtigt tage aktion, så du ikke ender med en dyrere regning end nødvendigt, og så du ikke havner i farlige situationer på grund af et forringet udsyn fra førersædet.

Kontakt Autoglasmanden hvis du har fået stenslag

Hos Autoglamanden er vi specialister i at udbedre små revner i forruden på personbiler, og vi har mange års erfaring med at udføre professionelle reparationer og udskifte forruder i topkvalitet på lastbiler og busser.

Når det kommer til personbilerne, kan langt de fleste stenslag udbedres, så du slipper for at skulle have udskiftet hele forruden.

Du har selv indflydelse på at minimere skadeomfanget og gøre det muligt for vores erfarne og specialuddannede montører at kunne reparere et stenslag. Dette gør du ved at forsegle revnen eller krakeleringen så hurtigt som muligt.

Vi har fået produceret speciallavede, gennemsigtige ”klistermærker” til formålet, som vi gerne sender til vores kunder. Dermed har du adgang til den bedste førstehjælp, hvis du havner i situationen, hvor din forrude rammes af stenslag.

Kontakt os i dag pr. telefon eller mail så vi kan sende dig de rette klistermærker til beskyttelse af stenslag.

Professionel reparation af stenslag på små og store køretøjer

Selvom der er forskel på, hvordan stenslag skal håndteres fra situation til situation og fra køretøj til køretøj, er det fælles for alle vores opgaver, at vi løser dem med brug af den nyeste teknik på området. Dette sikrer en effektiv opgaveløsning, så du hurtigt kan komme trygt og sikkert videre i trafikken, og det gør ventetiden lav.

Vi kan reparere dit stenslag på stedet, mens du venter.

Du er altid velkommen til at kontakte os for at få et uforpligtende tilbud på udskiftning af forrude eller mobilreparation af stenslag.

Benyt vores formular til at finde frem til den montør der dækker dit område og book tid når det passer dig!