AutoGlasmanden.dk – Vi kommer til dig!

Landsdækkende Autoglas Service

Hos Autoglasmanden hjælper vi bilister, lastbil- og buschauffører godt videre, hvis der er sket stenslag på forruden af køretøjet.

Vi er specialister i autoglas og kan stå for alle former for reparationer og services – herunder totaludskiftning af forruden, hvis det er det, der skal til.

Som noget unikt kan vi tilbyde dig reparationsgaranti. Du får garanti på fabrikationsfejl i al den tid, du har din bil. Skulle du få et stenslag, går pengene retur i forbindelse med udskiftning af ny forrude.

Høj kundeservice og specialiseret hjælp

Det er umuligt som bilist at helgardere sig mod stenslag. Når det lille uheld er sket, har det stor betydning for både omfang af reparation og for din sikkerhed, at du får udbedret skaden. En lille revne kan hurtigt udvikle sig. Dette kan forstyrre udsynet fra forsædet, og det skaber risiko for, at ruden krakelerer.

Vores erfarne og dedikerede montører er specialiserede i at udføre service af autoglas med den nyeste teknik på området.

Det betyder, at du kan slippe med en lavere regning, da det kan være muligt blot at reparere stenslaget.

Kontakt os i dag for at få et uforpligtende tilbud på reparation eller service af autoglasset.

Sådan hjælper vi dig med at blive godt og trygt kørende igen

Hos Autoglasmanden anvender vi blandt andet specialfremstillede og gennemsigtige klistermærker. Disse har vi i mange forskellige størrelser, og de er de mest skånsomme måder at forsegle stenslag i forruden på.

Vi sender gerne klistermærker afsted til dig, så du kan lave førstehjælpsbehandling af din forrude, hvis den på et tidspunkt skulle få et stenslag. Denne service er gratis. Du skal blot ringe eller maile til os, så vi kan sende de rette klistermærker afsted til dig.  

Hvis uheldet er sket, står vi klar til at hjælpe dig med vurdering af reparation. I mange tilfælde kan et stenslag udbedres på personbiler, uden at hele forruden skal udskiftes.

Når du forsegler revnen eller krakeleringen hurtigst muligt, undgås det, at der kommer støv og snavs i revnen, og vi kan lettere reparere stenslaget.

Vi skifter ruder når du har tid. På dit arbejde, hjemme hos dig selv eller hvor du befinder dig. Aftal tid og sted med en af vores montører.