AutoGlasmanden.dk – Vi kommer til dig!

Landsdækkende Autoglas Service

Autoglasmanden er – som navnet siger – specialist i autoglas.
Vi udfører alle former for reparation og service af autoglas – eller vi skifter autoglasset helt, hvis det er det, der skal til.


Den hyppigste skade på autoglas er stenslag. Er overset eller ignoreret stenslag kan udvikle sig til en langt større skade, som for eksempel revnet autoglas.
Har du fået stenslag eller andre skader i dit autoglas, så kontakt Autoglasmanden og få et uforpligtende tilbud på reparation eller service af autoglas.

Mange års erfaring med Autoglas service

Autoglasmanden har mange års erfaring med service af autoglas. Får du et stenslag i dit autoglas, kan det i de fleste tilfælde repareres. Det kræver blot, at du hurtigst muligt forsegler skaden i autoglasset, for at undgå at snavs og urenheder trænger ind.

Hos Autoglasmanden har vi specialfremstillet transparente klistermærker i forskellige størrelser, som kan bruges til forsegling af stenslag i autoglas. Ring eller mail til os, så sender vi dig klistermærker, så du altid har førstehjælp ved hånden, hvis uheldet skulle være ude, og du skulle få et stenslag i dit autoglas. Denne service er gratis.

God pris på mobil reparation af Autoglas

Mange firmaer tilbyder mobil reparation af stenslag i autoruden, så du slipper for at sende bilen på værksted. Problemet er imidlertid, at mange af disse firmaer er utroligt dyre. Med autoglasmanden får du mobil reparation af autoglas til en pris der ligger ca. 30 % under de fleste af vores konkurrenters priser. Og du kan selvfølgelig stole på, at vores reparation af autoglas er både professionel og i topkvalitet.

Vi skifter ruder når du har tid. På dit arbejde, hjemme hos dig selv eller hvor du befinder dig. Aftal tid og sted med en af vores montører.