AutoGlasmanden.dk – Vi kommer til dig!

Stenslag eller rudeskift på lastbil eller bus?

- Autoglasmanden står klar

Det er de færreste bilister, der kan sige sig fri for aldrig at have fået et stenslag. 

Et stenslag kan hurtigt udvikle sig og skabe farlige situationer for både dig og dine medtrafikanter. I værste fald når ruden brister, hvis krakeleringen vokser sig stor og tager til i form og nye revner.

Hos AutoGlasmanden er vi specialister i at få dig effektivt og sikkert kørende igen. 
Det gælder også dig, der kører lastbil og bus.

Vi arbejder kun med reparation og udskiftning af forruder, hvilket giver høj grad af specialisering. Som noget særligt kan vi tilbyde hjælp til både personbiler, busser og lastbiler.

Værd at vide for dig der kører lastbil eller bus

Du skal reagere med det samme, når uheldet har været ude, og der er sket skade på din forrude. Du må ikke køre med et stenslag i forruden, som forstyrrer eller hæmmer dit udsyn.

På mange af de nyeste køretøjer er forruden én af de mest komplicerede og teknisk krævende komponenter. I forruden sidder der både varmetråde og antenner, der skal tages særlig hånd om i tilfælde af rudeskift.  I de moderne køretøjer med assistentsystemer sidder der også regnsensor, automatisk nødbremsesystem og vognbaneassistent i den øverste del af forruden.

Det er ikke nok, at ruden skiftes, når der er opstået et stenslag. Den nye rude skal kalibreres, så de forskellige hjælpefunktioner fortsat virker, når du kører videre med ny forrude.

Det kan blive en dyr fornøjelse at ignorere et stenslag

Et stenslag kan efterlade et mønster som en stjerne eller én lang revne. Uanset hvordan din forrude ser ud efter mødet med en sten fra et forbipasserende eller forankørende køretøj, kan revnen eller krakeleringen hurtigt udvikle sig – det gælder ikke mindst i vinterperioden. På de kolde tidspunkter af året kan der trække fugt ind i revnen i løbet af dagtimerne. Når natten falder på, og der er minusgrader, kan frosten få revnen til at tage til i kraftig udvikling.

Som tommelfingerregel kan du gå ud fra, at des tidligere du får professionel hjælp til udskiftning og kalibrering, des billigere løsning får du. Den billigste løsning er reparation af stenslag, og den dyre løsning er udskiftning af forrude. Ignorerer du et stenslag, som begynder at udvikle sig, kan det betyde store ekstraomkostninger.

Reparation af stenslag eller udskiftning af forrude?

Hos AutoGlasmanden.dk er det vores mission at få dig effektivt og sikkert kørende igen efter et stenslag. Vores erfarne og dygtige montører vil foretage en konkret vurdering af enhver situation med revne eller krakelering i forruden og træffe afgørende om, hvad den mest optimale løsning vil være.

Du kan selv være med til at undgå en situation, hvor det er nødvendigt at udskifte hele forruden. Sørg for at forsegle stenslaget, så der ikke kommer små støvpartikler i revnen.

Vælg specialiseret firma til de tunge køretøjer

Der kræves specialværktøj og særlig teknik, når det kommer til at udskifte forruden på en bus eller en lastbil.

Hos AutoGlasmanden.dk bliver vores montører løbende efteruddannet, så de altid er opdaterede med den mest aktuelle teknik på området. Vi anvender det nyeste værktøj, hvilket sikrer høj kvalitet i opgaveløsningen og minimering af ventetid for dig.

Vores dygtige landsdækkende montører er klar til at hjælpe dig med at udbedre din skade