AutoGlasmanden.dk – Vi kommer til dig!

Lad Autoglasmanden hjælpe dig med udskiftning af forrude på bus og lastbil

Det er de færreste bilister, der kan sige sig fri for aldrig at have fået et stenslag. 

Et stenslag kan hurtigt udvikle sig og skabe farlige situationer for både dig og dine medtrafikanter. I værste fald kan ruden briste, hvis krakeleringen vokser sig stor og tager til i form og skaber nye revner.

Hos Autoglasmanden er vi specialister i at få dig effektivt og sikkert kørende igen. 
Det gælder også dig, der kører lastbil og bus.

Vi arbejder kun med reparation og udskiftning af forruder, hvilket giver en høj grad af specialisering. Som noget særligt kan vi tilbyde hjælp til både personbiler, busser og lastbiler.

Værd at vide for dig der kører lastbil eller bus

Du skal reagere med det samme, når uheldet har været ude, og der er sket skade på din forrude. Du må ikke køre med et stenslag i forruden, som forstyrrer eller hæmmer dit udsyn.

På mange af de nyeste køretøjer er forruden én af de mest komplicerede og teknisk krævende komponenter. I forruden sidder der både varmetråde og antenner, der skal tages særlig hånd om i tilfælde af rudeskift.

I de moderne køretøjer med assistentsystemer sidder der også regnsensor, automatisk nødbremsesystem og vognbaneassistent i den øverste del af forruden.

Det er ikke nok, at ruden skiftes, når der er opstået et stenslag. Den nye rude skal kalibreres, så de forskellige hjælpefunktioner fortsat virker, når du kører videre med ny forrude.

Sådan skal du forholde dig som chauffør

Når det gælder busser og lastbiler med stenslag, skal der foretages en udskiftning af hele forruden. Hos Autoglasmanden er det vores mission at få dig effektivt og sikkert kørende igen efter et stenslag. Vores erfarne og dygtige montører arbejder med specialværktøj og særlig teknik, så du hurtigt kan komme tilbage på landevejene.

Vores montører bliver løbende efteruddannet, så de altid er opdaterede med den mest aktuelle teknik på området.

Vores dygtige landsdækkende montører er klar til at hjælpe dig med at udbedre din skade