AutoGlasmanden.dk – Vi kommer til dig!

Om os

Nedenfor har vi samlet en oversigt over de spørgmsål vi oftest bliver stillet. Er dit spørgsmål ikke besvaret, skal du ikke tøve med at kontakte os på info@AutoGlasmanden.dk eller ringe til os på 87 800 810

AutoGlasmanden kommer til dig og reparerer eller skifter din rude så hurtigt som muligt. AutoGlasmanden benytter avanceret teknologi, der muliggør hurtig og nem montering. Bilen er således køreklar allerede en time efter ruden er monteret.
Ja, den mobile montør modtager både MobilePay, kontanter og Dankort. Er skaden forsikringsdækket, eller har du en erhvervsaftale med AutoGlasmanden, behøver du ikke betale til den mobile montør.
Nej, AutoGlasmanden kan reparere skader over alt i Danmark, uden at det går ud over kvaliteten.
Vi er ikke tilfredse, før du er tilfreds. Derfor yder vi en landsdækkende garanti på alle rudeskift og stenslagsreparationer, så længe du stadig er ejer af bilen.

Ja, revner kan i de fleste tilfælde repareres, hvis de ikke er over 15 cm eller fyldt med snavs og fugt. Det er vigtigt du hurtigt tager kontakt og får udbedret skaden da det øger chancen for at kunne reparer ruden.

Ja, så længe stenslagsreparationer er udført korrekt, kan bilen synes problemfrit.

Nej, ikke alle stenslag kan repareres, men langt de fleste kan. Størrelsen af stenslaget er her alt afgørende.

Når skaden er sket anbefales det straks at påmontere et rudeplaster. Du kan gratis få rudeplaster hos AutoGlasmanden. Rudeplasteret forhindre skidt og snavs i at trænge ind og forebygger at ruden revner.
Ja, AutoGlasmanden benytter udelukkende kvalitetsruder. Ruderne er således identiske med de ruder, bilproducenterne monterer. Eneste forskel er dog, at bilmærket i de fleste tilfælde ikke er påtrykt ruderne.

Kontakt os allerede nu og få tid til udbedring af skaden