AutoGlasmanden.dk – Vi kommer til dig!

Reparation og udskiftning af bilruder

Hos Autoglasmanden har vi specialiseret os i reparation og udskiftning af bilruder. Kort sagt er vi din ekspert i bilruder!

Har din bilrude fået en skade? Kontakt Autoglasmanden, så foretager vi en reparation af din bilrude. Hvis skaden er så stor, at en udskiftning er nødvendig, klarer vi også det. Vi er eksperter i at vurdere om din bilrude skal udskiftes helt, eller om skaden kan klares med reparation.

Vi foretager udskiftning af alle former for bilruder. Om du har en skade på forruden, bagruden, bilruder med elvarme eller ruderne på en lastbil – så klarer vi både reparation og udskiftning af alle typer bilruder.

Mange års erfaring med bilruder

Hos Autoglasmanden beskæftiger vi os ikke med andet end bilruder. Vi tøver derfor ikke med at kalde os eksperter på området. Når du får foretaget en reparation eller en udskiftning af din bilrude hos os, kan du være sikker på at arbejdet er professionelt udført.

Når vi foretager reparation eller udskiftning af bilruder, bruger vi altid de nyeste teknikker. Det betyder, at vi altid leverer høj kvalitet og lav ventetid. Hos os kan du få repareret eller udskiftet din bilrude, mens du venter. Desuden er Autoglasmanden kåret af DRs Rabatten som Danmarks billigste landsdækkende mobile specialist i bilruder.